May

Ana D Sınıfı öğrencileri katıldığı "Kağıdın Serüveni "isimli e Twinning projesinin kalite etiketi için başvurusunu yaptı.

Ara

Okulum Temiz Belgemizi aldık.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen kampanya ile iki haftada bir okulun en temiz sınıfları seçilecektir. 3 kere 1. olan sınıf okul idaresi tarafından ödüllendirilecektir.

Ara

Ana D Sınıfı öğrencileri eTwining projeleri için tasarladiklari kağıttan kolaj çalışmalarını seslendirdiler.

Kas

Okulumuzda Ana D sınıfı öğrencileri ve 3/F sınıfı öğrencileri Kağıdın Geri Dönüşümü konulu "Kağıdın Serüveni" isimli e Twinning projesi kapsamında defile düzenlediler. Defile geridönüşüm önemini hatırlatmak amacıyla yapıldı. Velilerin ve çocukların emekleriyle öğretmenleri Hasibe Yılmaz ve Ayşe Güleç Turgut'un rehberliğinde hazırlanan kostümler kağıttan tasarlandı. Defilemize sayın İlçe Milli  Egitim Müdürü Hakan Özcan, eTwining İl Koordinatörü Birsen Karamanlı, e Twinning sorumlusu Ahmet Güder ve Girne Mahallesi Muhtarı Şule Çıvkaroğlu katılarak desteklerini sundular.

Kas

Ana D sınıfı öğrencileri "Kağıdın Serüveni "e Twinning projesi kapsamında Kagitlardan tasarlanan kostüm defilesi düzenleyecektir. Defile 12Kasim 2021 tarihinde okulumuzun konferans salonunda saat 10.30da gerçekleştirilecektir.

Ekm

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ar-Ge biriminin düzenledigi Il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah Okumuş ve ilçe müdürlerimizin de katılmış olduğu e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödül Törenine katılarak "etwinning scholl" bayrağımızı aldık. Ayrica öğretmenlerimiz Zeynep Tektaş, Kıymet Demirbaş, Feride Öztekin, Hasibe Yılmaz ve Belma Göçen de yürüttükleri projeler sonucunda toplamda 7 Ulusal ve 2 Avrupa Kalite Etiketi ödülünü Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Özcan'dan aldılar. Törende emeği geçen herkese teşekkür ediyor ödül alan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

Ekm

Okulumuzda Robotik Kodlama kursları kaldığı yerden devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda Akıl Zekâ Oyunları kursları kaldığı yerden devam ediyor.

Haz

Okulumuzda yürütülmekte olan Sıfır Atık Projesi panosu hazırlanmıştır.

"HAYATA DEĞER KAT"

"Sıfır Atık ve Geri Dönüşümün Önemi Projesi" için 2/B Sınıfı  çocuklarımız anneleriyle kullanmadıkları tişörtler ve kotlardan çantalarını hazırladılar.

Haz

2 G sınıfı geri dönüşümü öğrendi. Geri dönüşümü anlatabilmek için afişlerini hazırladı.

Haz

Çevrecilik gününde güzel bir ödül. Geri dönüşümde Aydın il ikincisi olan okulumuz, Valimiz Hüseyin Aksoy tarafından bir öğrencimize bisiklet hediye ederek ödüllendirdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

1/H sınıfından Esila Topçuoğlu

Sıfır Atık Projesini anlatıyor.

Anasınıfı D Şubesi

Sıfır atık konusunda uzaktan eğitimle velilere ve öğrencilere bilgi verildi.