Şbt

Okulumumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi dahilinde C Vitamini şenliğimizi kutladık. Öğrenci ve velilerimizin yoğun ilgisiyle geçen etkinliğimizde kış aylarında çevremizde bolca bulabildiğimiz C vitamini içeren meyvelerin önemini anlatmayı amaçladık. Öğrencilerimizle beraber bizler de turuncu ve sarı renklere büründük. Desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırma amacıyla "Güne Merhaba" etkinlikleri yapıyoruz. Müzik eşliğinde öğretmenlerimizin gösterdiği hareketlerle hem eğleniyor hem de derslerimize mutlu bir şekilde giriyoruz.

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Porgramı kapsamında öğrencilerimizle beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini farketme çalışmaları yapıyoruz. Fakat sağlıklı beslenmenin ilk adımı ellerimizin ve besinlerimizin temiz olmasıdır. Öğrencilerimizin bu bilinci kazanmaları amacıyla 1. sınıf öğrencilerimizle "El Yıkama" etkinliği yaptık. Ellerimizi mikroplardan arındırmak için nasıl yıkamaları gerektiğini eğlenceli bir şekilde açıkladık.

Şbt

6 Şubat 2023'te Kahraman Maraş merkezli depremde 10 ilimiz büyük yıkım yaşandı. Binlerce vatandaşımız can ve mal kaybı yaşadı, ülkemiz yasa boğuldu. Yaşanan acılardan ders çıkarmak ve geleceğe daha sağlam yürüyebilmek için sınıflarımızda anma etkinlikleri düzenledi. Depremlerde canlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılının 2. dönemine bakanlığımızın öğretmenlerimize hediye ettiği önlüklerle başladık. Yeni dönemimiz hayırlı olsun.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzün, ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması amacı ile yayınlanmıştır.

Kas

Öğretmenler günümüzü öğrencilerimizin hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle kutladık. Velilerimizin de katıldıkları programda öğretmenlik mesleğinin yaşamımızdaki önemi vurgulandı.

Kas

Atamızı sonsuza uğurlamanın üzerinden 85 yıl geçmesine rağmen çocuklarımız, gençlerimiz ve bizler hala özlemle anıyoruz. Öğrencilerimizin hazırladıklarrı programla velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte mirasını geleceğe taşımak için and içtik.

23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.

Ock

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yürüttükleri e-Twinning projeleri ile kalite etiketi alan öğretmenlerimiz Belma Göçen ve Feride Öztekin Okul Müdürümüz Numan KURT ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Kalite Etiketi Ödül törenine katıldılar. Öğretmenlerimizi ve projeyi beraber yürüttükleri öğrencilerini kutluyoruz

May

Ana D Sınıfı öğrencileri katıldığı "Kağıdın Serüveni "isimli e Twinning projesinin kalite etiketi için başvurusunu yaptı.

Ara

Okulum Temiz Belgemizi aldık.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen kampanya ile iki haftada bir okulun en temiz sınıfları seçilecektir. 3 kere 1. olan sınıf okul idaresi tarafından ödüllendirilecektir.

Ara

Ana D Sınıfı öğrencileri eTwining projeleri için tasarladiklari kağıttan kolaj çalışmalarını seslendirdiler.

Kas

Okulumuzda Ana D sınıfı öğrencileri ve 3/F sınıfı öğrencileri Kağıdın Geri Dönüşümü konulu "Kağıdın Serüveni" isimli e Twinning projesi kapsamında defile düzenlediler. Defile geridönüşüm önemini hatırlatmak amacıyla yapıldı. Velilerin ve çocukların emekleriyle öğretmenleri Hasibe Yılmaz ve Ayşe Güleç Turgut'un rehberliğinde hazırlanan kostümler kağıttan tasarlandı. Defilemize sayın İlçe Milli  Egitim Müdürü Hakan Özcan, eTwining İl Koordinatörü Birsen Karamanlı, e Twinning sorumlusu Ahmet Güder ve Girne Mahallesi Muhtarı Şule Çıvkaroğlu katılarak desteklerini sundular.