Kas

Ana D sınıfı öğrencileri "Kağıdın Serüveni "e Twinning projesi kapsamında Kagitlardan tasarlanan kostüm defilesi düzenleyecektir. Defile 12Kasim 2021 tarihinde okulumuzun konferans salonunda saat 10.30da gerçekleştirilecektir.

Ekm

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ar-Ge biriminin düzenledigi Il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah Okumuş ve ilçe müdürlerimizin de katılmış olduğu e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödül Törenine katılarak "etwinning scholl" bayrağımızı aldık. Ayrica öğretmenlerimiz Zeynep Tektaş, Kıymet Demirbaş, Feride Öztekin, Hasibe Yılmaz ve Belma Göçen de yürüttükleri projeler sonucunda toplamda 7 Ulusal ve 2 Avrupa Kalite Etiketi ödülünü Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Özcan'dan aldılar. Törende emeği geçen herkese teşekkür ediyor ödül alan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

Ekm

Okulumuzda Robotik Kodlama kursları kaldığı yerden devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda Akıl Zekâ Oyunları kursları kaldığı yerden devam ediyor.

Haz

Okulumuzda yürütülmekte olan Sıfır Atık Projesi panosu hazırlanmıştır.

"HAYATA DEĞER KAT"

"Sıfır Atık ve Geri Dönüşümün Önemi Projesi" için 2/B Sınıfı  çocuklarımız anneleriyle kullanmadıkları tişörtler ve kotlardan çantalarını hazırladılar.

Haz

2 G sınıfı geri dönüşümü öğrendi. Geri dönüşümü anlatabilmek için afişlerini hazırladı.

Haz

Çevrecilik gününde güzel bir ödül. Geri dönüşümde Aydın il ikincisi olan okulumuz, Valimiz Hüseyin Aksoy tarafından bir öğrencimize bisiklet hediye ederek ödüllendirdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

1/H sınıfından Esila Topçuoğlu

Sıfır Atık Projesini anlatıyor.

Anasınıfı D Şubesi

Sıfır atık konusunda uzaktan eğitimle velilere ve öğrencilere bilgi verildi.

Ara

Okulumuz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur. "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Çocuklarla Korona Virüs (Covid-19) Hakkında Konuşmak

Eyl

31.08.2020 tarihinde okulumuz psikolojik danışmanları Özlem Mısırlıoğlu Hüseyin Baysal ve Gülay Sönmez tarafından özel eğitim ve rehberlik hizmetleri genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu "covid-19 sürecinde psikolojik destek çalışmaları" konulu seminer  tüm öğretmenlerimize verilmiştir.